MGP

Kvelden er her igjen, mgp-kveld – musikk, gruff og pinligheter.

Er det ikke utrolig at man kan samle så mye rart på en gang? Melodi Grand Prix burde kanskje bytte navn til noe som har med sceneshow å gjøre? Gjengangeren er pupper og lår, resten kommer forsåvidt i annen rekke. Normalt pleier jeg ikke å være veldig begeistret for de bidragene vi sender, men i år må da det være blant de beste som ble vist? Maria gjorde en god jobb og det blir spennende å se hvor hun havner.

5 plass, jeg tok veldig feil da jeg på forhånd trodde at hun kom ned mot 20. plass. Lenge siden vi har gjort det så bra i en slik konkurranse. Det overraskende var at nesten alle land ga henne poeng og at Sverige hostet opp 12 poeng.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: