Torsdag 22. mai 2008

Ferien nærmer seg med stormskritt og det er bare vel en uke igjen. Aldri tidligere har jeg tatt ferie på denne siden av sommeren, men akkurat nå føles deg deilig etter det kjøret som har vært i våres. Temperaturen sydover blir heller ikke så ille og det kan sikkert være greit. I Kusadasi venter de på oss og det blir ok å komme tilbake til samme stedet om igjen. Vi blir hentet med buss på flyplassen og det er deilig så slippe å tenke på dette selv. I fjor hadde vi to leiebiler og kjørte helt fra Istanbul og ned, men nå lander vi i Izmir og har bare noen få mil til hotellet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: