Stryn

Jeg er vel fremme i Stryn etter en lang dag. Det begynte greit med å dra fra Oslo litt før 08:00 og etter et møte på Lillehammer dro jeg videre til Stryn og bor på Stryn Hotell. Middagen er vel på plass i magen og nå sitter jeg på rommet og slapper av. Været ute er flott og temperaturen er også topp. Før middag gikk jeg en liten tur ut og og det var deilig frisk luft og en behagelig temperatur. Nå ser jeg ut av vinduet og sola skinner sine siste stråler over Stryn sentrum for kvelden. Snøen på fjelltoppene rundt gjør det hele til en flott visuell opplevelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: