Arendal

Turen ned hit gikk veldig bra i dag og det var heller ikke mye trafikk. I dag kjørte jeg ikke selv og kunne innta plassen i baksetet å nyte turen. Deilig å slippe og være sjåfør. Jeg hadde tatt med dagens VG i bilen og la trøstig i vei med å lese, men det er ikke mye oppmuntrende der. Enten er folk syke i kroppen pga hysteri ang. matinntak, såkalt ortoreksi eller så er man så syk i hodet at ens egen datter blir sperret inne og benyttet som fødemaskin. Verden er ikke helt god. I Burma dør folk i tusenvis pga syklon og uvær og militærregimet legger selvfølgelig ikke mulighetene til rette for å hjelpe FN med å komme lett rundt i landet for å gi hjelp til de som trenger det. Egentlig synd at syklonen ikke traff noen av de som leder landet. En liten utrenskning der hadde ikke vært av det dumme. Nå er det snart leggetid og i morgen er det en travel dag med seminarer og foredrag. Alt i alt er vi 10 stykker fra jobben her nede for å dekke alle fagfeltene fra bøker, software, innredning og alt annet du trenger til et bibliotek. Vi har en del slike seminarer rundt i landet og det kommer mye folk på disse dagene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: