Kveld i Nord-Sverige

Turen hjemover har begynt bra og det har värt fine veier å kjöre på. Jeg tok inn på Toppen hotell i Storuman i kveld og syntes at det var en passe kveldsökt hit.  Jeg sitter ved en maskin i resepsjonen og skriver og derfor er det svenske bokstaver her. Min egen maskin kommer ikke på nettet da det er for dårlig dekning på rommet mitt.

I det jeg kjörte inn i Storuman i kveld ble jeg mött av en polis med laserpistol. Igjen var jeg glad for at jeg liker å holde fartsgrensene og jeg ble fölgelig ikke stoppet. Deilig å slippe unödvendige utgifter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s