Sola står opp

Morgenen løper meg i møte her i Alta. Sola titter opp over horisonten og det ser ut til å bli en flott dag. Jeg skal straks spise frokost og deretter går turen til Øksfjord i Loppa kommune. Senere i dag skal jeg til Sørkjosen hvor det blir overnatting.

Savnet jente på Mysen kommet til rette!

Jeg  fikk med meg nyhetene om jenta som er funnet i god behold i Mysen. Det er tragisk at slikt skal skje og at vi har folk i blant oss som ikke kan oppføre seg. Hva foreldrene har gjennomgått i natt er det ikke mulig å sette seg inn i og de må ha tenkt på hva som har skjedd i Sverige den siste uka, hvor resultatet dessverre ble en tragedie. Kan det være en copycat som har slått til i Mysen? Ofte er det jo slik at masse presseomtale av en forbrytelse kan føre til at andre trigges til å utføre den samme udåden. Politiet ville bare informere om at jenta var funnet hos en eldre mann etter opplysninger fra andre som hadde blitt antastet av den samme mannen tidligere. Denne gangen løste det seg raskt, men nå kommer vel en eller annen forsvarsadvokat på banen og skal bagatellisere hele saken. Sikkert bare en gammel mann som så sårt ønsket seg selskap osv…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: