Fredag 11. april 2008

Vårluft strømmet mot meg da jeg forlot flyet. Det er jo ikke akkurat vår da, men i forhold til snøen og kulda i nord føltes det godt å kjenne «varmen» jeg møtte her. Jeg har vært nordafor i 14 dager nå og skal fortsatt være der i 14 dager til, men jeg dro hjem i helga for å treffe familien.
Mandag morgen drar jeg tilbake til Alta og fortsetter på turen nedover gjennom Troms og til Nordland.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: