Mandag 07. april 2008

Vær: Flott, sola skinner

NRKBeta fant jeg i dag en grei artikkel om Twingly, et system for å holde rede på trackbacks og lenker til websider. I Norge har Dagbladet tatt dette i fullt bruk for alle som lenker til artikler på deres sider. Nederst i artiklene ser du en liste over blogger som har lenke til artikkelen.

I dag går turen til Porsanger eller rettere sagt Lakselv. Senere i ettermiddag skal jeg til Hammerfest og det blir spennende å se om de har noe ledig rom der oppe.

Nytt oppdatert program.

I mange år tidligere brukte jeg et program som het The Brain, men siden jeg gkk over til Mac ble det ikke videreført fordi det ikke fantes til Mac. Jeg hadde jo en versjon gående på den PCn hjemme, men det ble mindre og mindre brukt. Nylig viser det seg at de også har kommet med en Mac- og Linux-versjon og veien til oppgradering var meget kort. Igjen kan jeg ta i bruk et veldig godt program for å holde styr på tanker, ideer. Vitsen med programmet er at du dytter ting inn, samler de i relasjoner osv. Søk er lynhurtig. Programmet blir et slags alt mulig program. Deilig å ha det i gang igjen og den gamle windowsbasen konverterte uten problem til Mac. 🙂

Nå er det frokost!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: