Onsdag 02 april 2008

Vær: Tja det er ikke lett å definere.

Dagen begynte ganske greit i Vadsø og turen ut til Vardø foregikk i ganske pent vær. Vel fremme i Vardø begynte det å blåse og de jeg hadde med meg fikk oppleve den kolossale værendringen som kan forekomme her oppe. På vei tilbake til Vadsø og flyplassen blåste det relativt friskt og sikten foran bilen var ikke den beste. I Vardø besøkte vi den videregående skolen der og etter at det jobbmessige var over ble vi guidet ut til festningen. Steinar er tidligere områdesjef for HV og satt inne med mye kunnskap om området og festningen i særdeleshet. På festningen ble vi også invitert inn til kommandanten og fikk en grundig fortelling om stedets historikk.  Bilder fra festningen kommer senere.Nå i kveld er jeg i Tana og overnatter på Tana Hotell. Et meget bra sted med en aldeles nydelig kveldsbuffet som inngår i romprisen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: