Tirsdag 18 mars 2008

Vær: Nydelig, men litt kaldt
Vekt: 115,4

Påskeferie er mye bedre enn jeg har trodd. Som regel jobber jeg i påska, men i år har jeg tatt ferie og det er deilig. Gårsdagen gikk med nede  kjelleren og det er faktisk deilig å bli sliten i kroppen i stedet for i hjernecellene. Etter påske blir det ikke fridager på lenge siden jeg skal kjøre nordkalotten rundt i noen uker og da er det deilig å slappe av hjemme nå.

Jeg har oppdaget Google video som er omtrent som YouTube og har lastet opp et par filmer dit. Kvaliteten blir ikke så gal, men det er tydelig at de komprimerer ganske mye når du laster opp. Jeg tar opp i 1080i (1920*1080) og reduserer til 640*360 før jeg laster opp og kvaliteten på den biten er meget bra, men den ferdige videoen på Google er ganske redusert i forhold, men det er akseptabel kvalitet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: