Afghanistan og Taliban

Dagbladet har i dag en fin artikkel om Taliban og litt hva de egentlig står for. At vi her i landet har politiske retninger som vil forhandle med slike mennesker er for meg en gåte. SV utmerker seg igjen ved å være fullstendig på snurr med sine egne ideer og likhet, kvinnefrigjøring og seksuell legning. En standard SV’r ville jo ha fått dødsdom i det landet der under Talibans styre og likevel vil Audun forhandle med de. Han har skjønt mye! Under Taliban var det meste forbudt for damer og i et kvinneparti som SV så er det utrolig at de vil samarbeide med noen som mener at de bør holde seg hjemme innenfor malte vinduer for at ingen fremmede menn skal se de. Har de allerede fått bind for øya?
Samtidig går Rødt parti ut og mener at Norges okkupasjon av Afghanistan er verre en tyskernes okkupasjon av Norge under den 2. verdenskrig. Hva rører seg i hodene til slike mennesker?
Verden er nok i ferd med å gå av hengslene og jeg tror ikke det er lenge før det smeller skikkelig her i vår del av verden også. Danmark har allerede fått merke enkelte individers «rettmessige» harme. Det er nok bare et tidsspørsmål før vi ser det her hjemme også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

<span>%d</span> bloggere like this: