Onsdag 27 februar 2008

Vær: Lettere, ikke fullt så bløtt, varmt.

At det er februar er veldig vanskelig å tro. Når man ser rundt seg skulle man tro at våren har kommet for fullt, men slik kan man altså bli lurt. Kroppen liker ikke dette kjenner jeg, hosten har begynt igjen. Når varmen stiger kler man seg lettere, men det kan fort straffe seg. Varme klær er veldig viktig enda for denne årstiden.

I dag skal vi ha skidag!!?? på jobben og etter lunsj sal vi ut i marka og lete etter snø. Den som finner en kilo får fri på fredag:-) Det blir vel litt aking og noen skal stå slalom, men jeg tar med kamera og godt humør. Det får holde lenge.

Avisene i dag har oppslag om barne-TV i Palestina hvor man oppfordres til å drepe dansker. Det som forundrer meg mest er at vi lar oss sjokkere av det. Hele tiden dukker det opp rapporter om hva man lærer på koran-skoler, hva som vises på TV  osv. Hatet mot vesten øker og vår pressefrihet og annen frihet er som en rød klut for deres ledere, som ofte også oppfordrer til hellig krig mot et eller annet her i vest. Salman Rushdie har jo selv fått erfare hva det vil si å benytte seg av pressefriheten. I Nederland fikk en filmskaper livet slitt avsluttet så altfor tidlig fordi han la seg ut med krefter som også vil kneble vesten. Våre naive styresmakter godtar alt slikt hos oss uten videre og at en statssekretær i UD nå skriker opp og Siv åpner munnen, fører ikke til annet enn at det blir økte tilskudd til Koran-skoler og sikkert til satsing på barne-tv i Palestina også.

Danmark er i ferd med å bli ødelagt og det skal bli trist å se hvor mye turisttrafikken til det landet minker. Særlig København kommer til å merke effekten av dette etter opptøyene der nede. Jeg føler meg ikke trygg på å dra til København på ferie nå, enda det er en by jeg har vært mye i og liker veldig godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: