Iyi günler

İyi günler – God dag eller helt korrekt – gode dager! Tyrkisk er ikke noe lett språk å lære har jeg funnet ut. Grammatikken er for så vidt grei med klare regler for det meste, men det er så mye som er forskjellig fra vårt språk og setninger bygges opp på annen måte. Uvant er det også at navn bøyes osv. Jeg har ikke planer om å «lære» meg tyrkisk, men det hadde vært moro å få med seg så mye at man kunne si enkle fraser og gloser og ikke minst hilse mennesker på en høflig måte slik at man ikke tramper i klaveret. Det nærmer seg straks neste tur igjen og det blir moro å få ny input av noen som kan det ordentlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: