Spelemann

Jeg satt akkurat og så gjennom opptaket fra Spelemannsprisen  igår og det var hyggelig at Henning Kvitnes fikk en spelemann etter mange år som artist. Susanne Sundfør derimot virket bare som en bortskjemt selvhøytidelig jentunge som manglet oppdragelse. Hun virket totalt misfornøyd med prisen som beste kvinnelig artist. Selv mente hun at hun bare var artist og ikke kvinne. Dum, kort og tåpelig takketale. Er vel en døgnflue som tror godt om seg selv. Trist at sånne i det hele tatt blir ofret en pris, men hun finner sikkert et skap å gjemme den bort i.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: