Lørdag 02 februar 2008

Årets korteste måned har begynt og åpningen er ikke pen her hos meg. Slaps, regn, vind og sikkert noe mer også:-) Dette er vel omtrent det eneste vi ikke kan kritisere våre politikere for. Jeg ser av nyhetene at Gardermoen har åpnet igjen etter at vinteren overrasket flyplassen. Journalisten spurte så forsiktig om ikke Gardermoen var beregnet på vinterlandet Norge i og med at det stopper opp når det kommer en cm snø på rullebanen. En eller annen dame som representerte flyplassen, fikk ikke med meg navnet, sa at snøen var spesielt vanskelig og at GPS utstyret og satelittnavigeringa også hadde snødd ned????? Er det heller ikke beregnet på vinterbruk?
Jeg husker en flytur for et par år siden fra Lakselv til Oslo. I Lakselv var det full vinter og så mye snø og vind at vi måtte bære bagasjen ut til flyet hvor den ble stuet om bord. Deretter måtte alle passasjerene gå inn bakdøra på flyet. Det snødde tett, men vi tok av uten problem. Da vi nærmet oss Gardermoen fikk vi beskjed om at vi var plassert i holding fordi det hadde begynt å snø der. Vi sirklet lenge før vi fikk lande og vel nede så vi at det hadde kommet en dunlag med snø. Den flyplassen kan ikke være beregnet på norske vinterforhold, men for sommerføre i syden. I Lakselv hørte vi heller ikke noe om at hverken GPS eller satelittutstyr ikke tålte vinterbruk.

_mg_1551.jpg Motiv fra golfklubben på Sommero. Snøen har festet seg på trestammene etter den kraftige vinden som blåste i natt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

<span>%d</span> bloggere like this: