Fredag 1 februar 2008

Vær: Tja – storm, snø, sludd
Vekt: 116.6 – ikke dårlig etter nesten en uke på hotell

Det er såkalt drittvær i dag. Nå er det vel ikke noe som heter det, men det virker nå slik når jeg ser ut av vinduet. I dag skal jeg hente nye briller og det blir ok å få frisket opp synet litt igjen.

Snøvær

Nå har det begynt å snø kraftig og her et bilde tatt med webkameraet mitt. Ikke noe morsomt vær å kjøre hjem i.

Vær: Tja – storm, snø, sludd
Vekt: 116.6 – ikke dårlig etter nesten en uke på hotell

Kveld

Jeg har fått nye briller og det er uvant. I stedet for progressive har jeg denne gangen tatt en lesebrille og en vanlig brille. Skarpheten ble utrolig og jeg må virkelig venne meg til å se så skarpt. Håper tilvenningen er rask.
Det skal bli deilig med en fredagskveld hjemme. Barnebarnet og jeg har akkurat vært en liten tur i byen og handlet litt og nå er han opptatt med nytt legosett. Han skal være noen timer hos oss i kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: