Onsdag 30 januar 2008

Vær: Grått
Vekt: aner ikke – på reise

Dattera mi fyller år i dag, hun blir 29 nå. Åra raser avgårde.
Jeg skal besøke Klepp kommune i dag og deretter bærer det videre nedover langs Jæren.

Det har blitt kveld og jeg er i Kragerø nå. Hotell Victoria er en gammel kjenning og jeg sjekket inn her i kveld. Victoria har blitt pusset opp og det er vesentlig forbedring fra sist jeg var her. Nå har de også skikkelig internett, ikke trådløst riktignok, men de har kabler liggende tilgjengelig for kunden. Sist var det et dårlig trådløst nett som jeg tror Kragerønett stod bak og de forlangte 150,- for noen få timer. Rent røveri. Dagen har gått bra og det har vært lite trafikk. Jeg kjørte over riksvei 42 fra Egersund og til Arendal og der var det skikkelig vinterstemning flere steder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: