Reparasjon av iMAC

iMac

Det er ikke lett det. Den ene iMac’n min har plutselig ikke lyst til å gi fra seg CD og jeg har prøvd alle triksa i boka for å få den ut. Siste utvei var å ringe support hos Humac hvor maskinen er kjøpt.

Jeg kom jo gjennom etterhvert, men hjelp kunne de ikke tilby. Jeg kunne jo ta med maskinen ned på verkstedet, men det kostet jo penger og det kunne ta lang tid å få den tilbake, det var jo ventelister på reparasjon. Så blir det altså til at jeg tar den med til Sverige istedet. Ergelig at det skal være slik. Jeg håper bare at ingen av de andre jeg har begynner å tulle. Maskinene har vært stabile, men man vet jo aldri. Jeg trodde bare ikke det var så vanskelig å få fikset på en maskin man har kjøpt hos Humac.

Hjem fra Peru

Jeg var en tur på Gardermoen i ettermiddag og var med å hente kona til kameraten min. Hun kom hjem etter 5 1/2 uke i Peru og kunne fortelle om en utrolig tur. Ikke minst hadde turen opp til Machu Pichu vært et av turens høydepunkter. Sivbåt på Titicaca-sjøen var også en sak hun gjerne skulle ha gjort om igjen.

Databaser

Ellers har kvelden gått med til å hjelpe en venninne med å gjennomgå primærnøkler og fremmednøkler i Access. I morgen skal hun ha prøve i databaseteori og da har det vært greit å bruke et par kvelder på å lage noen databaser og få det til å virke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: