Tanker i natten

Det låter prosaisk, men det er ikke noen høytflyvende tanker jeg har. Jeg sitter her i godstolen og ser på amerikansk film av verste patriotisk type – Independence Day. Klisjeene kommer på løpende bånd og man blir nesten litt lattermild når man ser slikt. Det verste er jo likevel at jeg ser på filmen om igjen, jeg så den da den kom og nå sitter jeg her enda en gang og ser på filmen.

Ellers ser jeg av nyhetene i kveld at Staff faktisk beklager litt av sine uttalelser. Det er sjelden kost fra den kanten, så nå har det nok vært mye som har skjedd i kulissene vi ikke er klar over. Saken med Lommemannen ser ut til å gå verden over og blir visst bare større og større og da er det rart at det finnes en forsvarer som mener at dette bare er blåst opp av politiet og apparatet rundt ungene. Saken kommer til å rulle lenge og det skal bli spennende å se hva som skjer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: