Nyttår!!

Det er formiddag og det er nytt år!
Skummelt:-)
Hvilke nye regler og avgifter slår inn i dag tro? Myndighetene har alltid noe på lur for å hevne moroa man hadde nyttårsaften.
Forresten var det siste år med øyeskader og andre uhell forbundet med fyrverkeri på nyttårsaften. Neste år blir det mye mindre på legene å gjøre en slik natt og da trenger vi enda færre som kan jobbe på sykehus. Det må jo bli slik? Neste år er det forbudt å skyte opp raketter med pinner, men er det bare de som er årsaken til skadene da? Fyrverkeri som står på bakken er i følge myndighetene ikke farlig og kan fortsatt benyttes. Mot en slik kunnskap har vi andre dødlige ikke noe å stille opp. I avisa her om dagen var det av øyelegene på Riksen som sa at han ikke trodde det ville bedre noe for folk skadet seg med andre saker også. Men leger hva vet de? Nei la myndighetene ta seg av kunnskapen så kan vi andre bare nikke og godta alt som pålegges oss.
Et Meget Godt Nytt År!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: