Tilbake i Oslo


Jeg dro innover ved to-tida da kona skulle kjøre Cecilie og ungene ut til Hans-Chr på jobben hans. Rebekka satt på med meg og hun skulle til en venninne i Fredrikstad. Før vi dro innover skulle jeg ta et bilde av Metodistkirka i Tistedal. Lisbeth skal ha et bilde å male etter. Hun skal sende et maleri til Estland.
Jeg slapp Rebekka av ved Veum og dro videre til Oslo. Det var ikke så mye trafikk og det gled lett hele veien. Jeg parkerte utenfor leiligheten ca fire og da var det varmegrader. En time senere gikk jeg en tur ned på Jasmin og da var det blitt glatt utenfor. Jeg måtte gå virkelig forsiktig for ikke å falle.
Hodet har ikke vært bra i dag og jeg har hatt hodepine i tre dager nå. Kroppen er ikke vant til å slappe av på denne måten og da får jeg hodepine, dessverre.

På Jasmin var det fullt kaos og jeg satt der ca en time før jeg ruslet opp. Det ble for mye mas for meg. Hodet hadde ikke lyst til at jeg skulle være der lengere. Linda og Jørgen var innom og hun reiser til Thailand for første gang på fredag og da skal hun være der i tre uker.
Jeg mailet også med Joe fra Malta i dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: