Karita vraket

Hva er det med politikere som tror at de er i stand til å utføre all salgs arbeid bare de slutter på tinget? Karita ville inn i styret i meglerfirma, men Kredittilsynet sa nei fordi de mente hun ikke hadde økonomiske kunnskaper til å være med på det. Endelig noen som tør å si imot.

Hun er vant til å vise seg i fjonge kjoler og komme med rare uttalelser og det må vel være bra at hun ikke skal styre med økonomi også. Se bare på de fire AP-kommunene i Nordland. De hadde veldig greie på økonomi virket det som, snakk om å få seg en på trynet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: