Nasjonalparken

Varmen holder seg den og det er ingen grunn til å klage. Jeg kjenner at den norske kulda er i ferd med å forlate skjelettet for å bli erstattet av god gjennomtrengende varme. Kona, som er en del plaget av leddsmerter hjemme er som en ungjente her nede. Smertene er totalt borte etter en dag i denne varmen og slik var det også sist hun var her.
Som tidligere nevnt er servicen på hotellet (Ali Babam) meget bra og det virker som om de bryr seg om sine gjester.
Eieren har tre sønner og den yngste er ivrig dykker. Han tok med flasker til bassenget og lot barnebarna våre prøve og deretter, da det falt i smak ringte han til dykkersenteret hvor han holder til for å avtale dykkertur for oss. I går var vi derfor ute med dykkerbåt og hadde en kjempeopplevelse under vann. Det var tre instruktører med og det var moro å se hvordan ungene elsket dette. Daniel spurte umiddelbart om han kunne få fortsette med dette når han kom hjem, og det må vi jo få til. En av instruktøren som var med hentet kråkeboller som han slo i stykker og fiskene var helt ville etter å spise av disse. Ungene fikk kråkebollene i henda og fiskene svermet rundt dem og spiste av hendene deres. Dette er nok en opplevelse de kommer til å huske.
I dag har kona og jeg vært en tur i nasjonalparken syd for Kusadasi. Vi fikk kjøre bil gjennom den og det ble en artig tur. På det ene stedet vi parkerte for å rusle på stranda fikk jeg litt av en overraskelse, villsvin. Ut fra skogen kom to store svin med to unger og jeg lurte på hva i all verden dette var, men det viste seg at de var meget fredelige og de stillte villig opp for fotografering. Villsvin er i hvertfall ikke jeg vant til å møte slik når man går ut av bilen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: