SAS Kr.sand

Rundt og rundt i dag. Det regner og jeg kjører, slitsomt!
Nå har jeg akkurat sjekket inn på SAS i Kristiansand og har fått et nydelig stort rom. Kvelden skal nok nytes med litt mat og drikke og noe arbeid. Deilig med romslige rom når man reiser mye. Avstander spiller ingen rolle lenger og jeg har akkurat avsluttet en supportsamtale med Island. Der var det en webserver som ikke ville samarbeide, noe den gjør nå. Språket deres er så herlig å høre på og ikke helt lett å forstå dessverre, men noen ord glir jo inn etterhvert som man besøker landet og hører språket. Tenk om vi i Norge hadde vært like flinke til å bevare vårt språk?
Her ser dere rommet jeg fikk på SAS, ganske ok.
Det nederste bildet er behandlet i DxO og konvertet til Ektachrome 100. Bra resultat.
Helt nederst ser du et bilde i sort-hvitt og det er konvertert til å bli som om det var tatt med TriX 400 ASA film. Resultatet blir faktisk meget bra. Nå er bildene på denne saken ikke representativ for hva DxO klarer for bildene er tatt med mitt nye Samsung NV10. Dette kameraet tar ikke bilder i raw-format, men kun i jpg. Allikevel ble resultatet såpass. Jeg skal eksperimentere mer med dette her. Skikkelig bra resultat.
Det blir nok en del raw-bilder jeg nå må konvertere på nytt:-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: