I dag har jeg hatt kontakt med en hyggelig jente fra Italia i Nettby.no. Hun er norsk, men har flyttet dit ned. Mange koselige å treffe i den virtuelle byen. Hun bor i Varese, langt nord i Italia. Bildet er fra Google Earth.
Ellers så er det bråk med Iran ser jeg i avisene, de prøver tydligvis å bestemme hvem som skal få besøke våre styrende makter. Er det ikke nok at de dikterer folk hjemme i sitt eget land om de ikke også skal diktere oss. At de også truer våre politikere ligner jo ikke på noe som har med diplomatisk oppførsel å gjøre. Problemet er vel bare at de ikke forstår hva et demokrati er og prøver å drive diplomati ut i fra sitt totalitære synspunkt. Huff, det er vel like før våre politikere godtar det også i snillismens navn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: