Jasmin er stedet

Søndagskvelden har ankommet med brask og bram.
Tiden inne på leiligheten var ikke den samme som utenfor og det var bare å sette i gang med å endre den. Det er deilig å kunne skru klokka tilbake slik at jeg får en hel time ekstra til å kose meg, les rote!
Akkurat nå har jeg vært ned på Jasmin og spist litt kveldsmat og pratet med gjengen. Pratet er vel kanskje å ta litt i, men jeg prøvde å grynte noe inni mellom. På TV var det fotballkamp og da prater man ikke unødvendig. Det blir enten å rope heia Vålerenga eller å synge Rosenborgsangen. Jeg foreslo på spøk om vi kunne se om det gikk noe program med hardingfele, men de kjente meg for godt og gikk ikke på den:-)
Vi har supportere fra begge leire, men ingen av dem krangler. De smiler og ler og «hater» hverandre sikkert på innsiden.
Jeg skjønte såpass av spillet at Molde slapp inn 8 mål, er ikke det mye da?
Har de glemt å stille med målmann tro?
RBK vant med 4 mål i sin kamp og igjen låt Rosenborgsangen utover puben eller pøbben som det nå heter på korrekt norsk.
Skjermen sluknet, men det gjorde ikke stemningen. Lyset på bordet mitt sluknet da avisa ble snudd for hardt og da fant jeg ut at det var på tide å ta kvelden.
Etter 14 dager på «rømmen» er det litt å pusle med og oppvaskmaskinen går for fullt ute på kjøkkenet. Deilig med rent bestikk også.
God kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: