Ishavskatedralen

Jeg er tilbake i Tromsø, men aner ikke for hvilken gang. De siste dagene har vært litt strevsomme, men man venner seg jo til alt mulig.
Etter at jeg var ferdig i Grong, måtte jeg en tur til Halden for å ordne noe og det var bare å kjøre vel 80 mil sydover. Ti på fem i dag morges rullet jeg inn i gården hjemme og låste meg inn. Alle sov, bare kattene møtte meg i døra.
Etter et par timer med søvn var det å komme i gang. Jeg fikk fikset det jeg skulle og dro innom i Stor-senteret i byen for å kjøpe ny koffert. Egentlig har jeg masse av de fra før, men ikke ne liten en beregnet på et par dagers reise. Altså ble det en slik en, men den skulle få kort levetid dessverre!
Turen gikk tilbake til Oslo hvor jeg plukket opp folk fra jobben og deretter stod Gardermoen på planen.
Vel fremme i Tromsø ventet jeg på kofferten min og den kom, men i hvilken tilstand. Stakkar, noen hadde vært slemme mot den:-)
Den nye kofferten var skikkelig ramponert og det forundrer meg hvilken energi stuerne bruker for å ødelegge kofferter. Denne var av den harde typen som skulle tåle en trøkk og det har den nok gjort, men måtte til slutt gi tapt for overmakten. Veien til klageluka lå foran meg og jeg ble møtt av en hyggelig fyr som fyllte ut et skadeskjema for meg. Jeg fikk med en kvittering som gir meg rett til å handle ny koffert for verdien av den «gamle».
Nå sitter jeg i Ishavshotellet og ser rett ut på Ishavskatedralen. Det er en flott kveld og nå skal det slappes av. Jeg skal riktignok være vert for noen etterpå da vi skal ut på en bedre fiskemiddag. Det Norske Fiskekompaniet heter restauranten som ligger rett borte i gata. Jeg har spist der tidligere og maten var utsøkt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: