Navnedag

Navnedag
I dag søndag 24 sept. er det faktisk navnedag for Jens. Det er en dag jeg aldri har tenkt over, men dattera mi oppdaget det i avisa til morgenen.
Eller har denne søndagsmorgenen gått med til blant annet å være Harry. Kona og jeg dro tidlig ut på Nordby og handlet mat. Enda noen kroner brukt som ikke går tilbake til den norske stat i form av direkte avgifter.
Ute på Nordby var det ikke mange mennesker på morgenen og det var ledige plasser overalt hvor man kunne sette fra seg bilen. Allikevel kom det nordmenn og kjørte opp foran døra og satt i fra seg bilen der. At de sperret kjøreveien for andre så ikke til å affektere de det minste. Da vi kom ut fra butikken var parkeringsplassene nærmest butikken fyllt opp og den norske bilen stod nå og sperret for andre som skulle inn og ut av parkeringsområdet. God norsk parkeringsånd!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: