Ny bil

Torsdag morgen ringte kona og fortalte at nå stod bilen igjen. Vi har kostet på den mye i år, blant annet ny motor og diverse annet. Pengesluk har det vært, men samtidig har vi jo hjulpet til med å fylle en tom statskasse med sårt tiltrengte avgifter, unnskyld midler.
Du får bli med ut å se på ny bil sa hun og vi ble enige om det.
To timer senere ringte telefonen og da fortalte hun at nå eide vi en Audi Qautro med turbo av alle ting.
Audi står høyt i kurs hos kona og vi har hatt et par stykker tidligere, men de ble for dyre synes jeg og vi gikk over til japansk bil. Den har holdt i mange år, men har tydligvis fått Alzheimer på sine gamle dager. Den eneste kirurgien bilen ikke har fått er ansiktsløft, men alle viktige deler er ellers byttet ut.
På Toyota Halden fant hun drømmebilen og den var blå også, hun liker normalt ikke blått, men fikk nok gjøre et unntak for denne lekkerbiskenen.
På lørdag ble jeg med ut for å se på den og den var fin. De holdt på å klargjøre den og Stine skal visst hente den på tirsdag eller noe slikt.
Ja så nå har vi en bil og selge, Nissan Primera med ny motor, nye bremser, ny starter, ny radiator, vannpumpe. Grunnen til at den stoppet, antagelig en defekt lader denne gangen. Det lyste ikke noen lampe om at den ikke ladet, men batteriet var blitt helt flatt uten at noe stod på.
Den er i allefall på sitt favorittsted, verkstedet. Vi har klippekort hos NAF på den bilen og han lo godt når han enda en gang fikk høre adressen hvor en bil skulle hentes, bilen til kona ja:-)
Vi får håpe at den nye oppfører seg pent noen år, og igjen kan jeg være lykkelig over å få betale en mengde tusen kroner til statskassa for omregistrering. Hørt noe slikt tull som omregistrering?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: