Biltull igjen

Privatbilen hjemme liker seg på verksted. Dette siste året har den hatt mange opphold der.
På onsdag stoppet den igjen og det inne i parkeringshuset ved storsenteret i Halden. Når kona ringte da så fortalte hun i klare ordelag at nå var interessen for bilen lik null eller til og med på minussida.
Jeg dro hjem fra Oslo for å hjelpe og det merkelige var at bilen startet med en gang jeg prøvde. Slike periodiske feil er vanskelige å finne ut. Bilen har fått ny motor i år, nye bremser på alle hjul, byttet ut deler i forstillingen, starter, radiator, ja det er snart bare karosseriet som ikke er byttet ut.
Jeg prøvde bilen flere ganger i løpet av kvelden og den startet og gikk som en drøm, men så slo verkstednissen til igjen og den døde. Da var det heldigvis lett å finne feilen, bensinpumpa kuttet ut. Så nå står den i sin favorittgarasje, bilverkstedet!
Den er ikke velkommen hjem, til det har den kostet oss for mye i år. Blir nok en bra delebil og vi får ta en tur ut for å lete etter ny bil.
Blir nok en Toyota Avensis, da jeg er veldig fornøyd med den jeg kjører til daglig. Privat blir det ikke en 2006 modell, til det er de for dyre, men et par år gammel er også bra.
Vi får se hva forhandleren har å by på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: