Nytt vindu i kjelleren

Arbeidet i kjelleren går bra og i dag har jeg pigget hull i muren for å sette inn et større vindu enn det som var der. Jeg fryktet at jeg måtte gå på med vinkelsliper og masse bråk, men det viste seg at en enkel hammer og meisel gjorde jobben for meg. Riktignok ble jeg litt sliten i armen og den venstre fikk seg et par smeller i løpet av dagen, men vinduet kom på plass.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: