Skeikampen

Vi har hatt fine dager på Skei Caravan. Mandag skinte sola fra blå himmel og naturen rundt oss så akkurat ut som på et postkort. Lufta er mye bedre her til fjells, det føles letter å puste faktisk. Skulle det bare vær innbildning så spiller det ingen rolle, følelsen er der allikevel.
Tirsdag var det også sol, men ganske overskyet så bare noe av sola slapp gjennom. Temperaturen har vært topp, litt under 0 de fleste dagene.
I dag onsdag snør det. Det er tåkete ute og sikten er ganske liten. Kona og jeg gikk en tur opp i skianlegget, men det var ingenting annet å se enn tåke. Det ble å gå tilbake til vogna og sette over en kjele med te. Deilig det også.
Plassen på Skei Caravan er delt i to og den ene delen er det Oslo caravanklubb som leier. Forskjellen mellom deres del og «vår» er ganske stor. På vår side stopper folk og slår av en prat og alle hilser på alle mens det virker som et tett klikksystem på den andre siden. Forrige kvelden gikk vi en tur gjennom området til Oslo Caravanklubb og der var det ingen som hilste. Det virket heller som om de ikke likte at folk passerte hos de. Ikke en hilste eller nikket når vi prøvde å være høflige mot dem.
Det minner meg om Kjærstranda hvor vi hadde campingvogn noen år, der var det også et klikksystem som gjorde at man ikke ble kjent med noen. Trist at det skal være slik.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: