Leangkollen Hotell

20120312-dsc02052

Denne perlen her ute i Asker var en gang landstedet til en forhatt nordmann, nemlig Quisling. I dag er det Quality (Choice kjeden) som driver stedet som hotell. Utsikten er flott, service og mat er helt på topp. For snart tre år siden hadde vi julebord her og det var en overdådig luksus når det gjaldt mat. Nå er vi bare noen få fra jobben som har markedsseminar i dag og i morgen før jeg reiser videre til Møre- og Romsdal resten av uka. Jeg ser frem til kveldens middag, skal bli moro å se hva de serverer da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s