Arbeidsforhold

Jeg satt her og tittet på bilder jeg har tatt i det siste og kom til dette her av smed som jobber med en liten portabel smie. Det var utrolig hvor effektiv den var og hvor mye varme han fikk ut av lite kull. Smede kunne også fortelle at det i gamle dager på seilskutene var vanskelig å få tak i smeder og derfor fikk de gjerne ikke landlov når de kom til kai med skuta. De ble nemlig ofte kidnappet av andre skip.
Informasjonen om dette fikk jeg da Ostindiafareren Götheborg besøkte Halden i juli 2009.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: