Bokhylla.no og kvalitet

Det er ikke lenge siden bokhylla.no ble presentert med brask og bram og jeg har flere ganger prøvd å gå innom siden, men hadde egentlig gitt opp å komme inn. Nå har de imidlertid oppdatert tjenesten og jeg kom inn.
I dag leser jeg om Eirik Newth og hvordan han oppfatter digitaliseringens av hans bøker som helt uakseptabel. Skriften er uskarp og bildene for dårlige og det viser seg at hans navn ikke er knyttet til alle hans bøker heller. Det er prisverdig at nasjonalbiblioteket setter i gang en tjeneste for å digitalisere bøker, men kvaliteten burde ha vært vesentlig høyere enn det de presenterer.
Her er et lite klipp fra en av bøkene til Eirik og det er ikke mye å ropa hurra for den kvaliteten der og jeg skjønner godt at Newth vil at bøkene hans skal sperres inntil videre.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: