Stubber i hagen

I all sommervarmen kom det et plutselig anfall av arbeidslyst over meg og jeg lot meg rive med – lettlurt type:-) Hadde ikke noe globoid eller febersettende i nærheten så jeg tok spade og øks og gjøv løs på rota etter en enerbusk som hadde vokst seg stor.

Stubben måtte gi tapt.
Stubben måtte gi tapt.

Heldigvis skulle det ikke så mye til før den gikk tapt, men det tok sikkert 15 min «hardt» arbeid i sommervarmen. Er det ikke slik kontorfolk klager når de må utføre et fysisk arbeid? Jeg er nesten stolt av meg selv som klarte å være så praktisk på egenhånd. Normalt her hjemme har jeg egen byggmester og prosjektleder som har den fulle oversikt, nemlig kona.
Nå gjenstår det bare å rydde opp før hun kommer fra jobb:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: