Onsdag, EU og varmtvannsberedere

Det er første onsdagen i denne måneden, mars måned. 2011 er i ferd med å ta av og straks er sommeren her, den sniker seg innpå uten av vi merker noe som helst. Plutselig avløses kulda i ryggmargen av noen spede solstråler som vi lett kan oppfatte som et vårlig tegn mens det i virkeligheten er sommeren som drar forbi uten at vi kjenner den igjen. Norske sommere er ikke som de engang var eller er de? Glemmer vi bare og tror at alt var så mye bedre før?
Mulig det, men når man blir eldre og kroppen krever mer varme for i det hele tatt å godkjenne det som en sommertid er det kanskje på tide å skaffe seg ekstra varme? Fyring her hjemme blir vanskeligere fordi prisene på strøm og ved går opp. Gass har vi ikke og nå når EU kommer til å forby varntvannsberedere som går på strøm må vi belage oss på mange kalde avrivninger fremover. Norge vil ikke ta i bruk gass pga av CO2-utslippet og EU vil ha varmtvannsberedere over på gass for å redusere strømforbruk. Hvem som vinner denne konflikten bør man ikke være profet for å vite. Norge bøyer seg i støvet for alle EU-direktiv som kommer og det før deres egne medlemsland har innført og godtatt direktivene selv. Vinsalg i butikkene er vel det eneste de noen gang har kjempet mot:-)
Varme skaffer man seg enkelte steder i syden og så lenge det er mulig å reise bør man prøve å varme opp skrotten slik at den holder ut den grønne vinteren her hjemme, den hvor man ikke fyrer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: