Lydopptaker

H4 Zoom

I dag ble det en liten handel i en musikkbutikk i Bergen. En mobil lydopptaker har jeg lenge ønsket meg både til filminga og bildene mine. Nå kan jeg få med bra kontentumlyd til bildene og ekstra bakgrunnslyd til filminga. Jeg har prøvd den litt i kveld og lydkvaliteten virker meget bra.

Igjen sitter jeg på hotellet i Bergen, har vært her en hel uke nå, men i morgen går turen østover igjen. Været over fjellet har vel roet seg noe til jeg skal over på onsdag. I morgen natt blir det nok overnatting i Norheimsund.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: