Lørdag – snart vinter

Det er lørdag formiddag og kaldt ute. Avisene melder om sjokkartet prisøkning på strøm og det er tomme magasin. Merkelig at vi skal redde e-verka hver vinter med å betale ekstra for strømmen vi sårt trenger når de selv selger den billig til Europa for så å kjøpe dyr strøm tilbake. Er det noe galt her eller skal det være slik tro?
Varmeveksleren jobber igjen i dag. Den har vært ute av drift i flere uker og har ikke vært lett å få fikset. I mellomtiden har det blitt fyrt med ved og strøm på ekstra vifteovner som har blitt kjøpt inn. Uteenheten røk og trykket forsvant i den. Først ble det byttet en ventil, men det holdt ikke pg til slutt ble hele enheten skiftet ut, men det tok sin tid å få den fra Fujitsu. Nå får vi håpe her at den holder og fungerer som den skal. For sikkerhetsskyld må jeg kjøpe inn litt fyringsved å ha i reserve i vnter. Det er bare små rester igjen i kjelleren og det holder ikke mange dagene om kulda setter inn og rasjonering på strøm blir innført som det meldes om.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: