Kveld i Oslo og litt Begjær

Tollbugaten

Zebrafotografene hadde åpning av sin utstilling Begjær i Posthallen i kveld. Det  kom mange mennesker, mange fler enn de hadde ventet. Det var en kvinnelig arbeidskollega som gjorde meg oppmerksom på det og lurte på om jeg ville bli med ned.

Nå er det en stund siden jeg har beveget meg ut på slike vernissager så jeg slo til og dro til byen. Jeg gikk tidlig ned og takk for det. Selv om de ikke hadde åpnet enda var det bare å gå inn. Jeg fikk en halvtime alene med bildene og kunne beskue de i fred og ro. Alle fotografene, 14 i alt hadde jobbet med temaet begjær og hadde brukt ca. ett år på dette. Da klokken nærmet seg ble lokalet fyllt og det i bokstavelig mening. Det ble helt umulig å titte på bildene og sild i tønne begrepet er vel anvendt i dette tilfellet. Her er det bare å gå en tur ned senere for å se ordentlig på bildene. Etter ca. 1 1/2 time ruslet jeg hjemover igjen. Da stod køen fortsatt stille foran bildene. Morten Krogvold holdt en liten tale og fortalte om sitt inntrykk og hvordan han hadde «bidratt» til dette. Alle fotografene er elever av han og har deltatt på workshopene han pleier å ha på Vågå.

På veien ut tok jeg dette bildet. Håndholdt på 1/8 sek. med en liten Canon G10. Blir ikke så gale bilder med det lille kameraet.

Litt lenger bort i gata fant jeg et motiv som kan representere kjøp og kast-samfunnet vårt.

Kast her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: