Lørdag og husarbeid

Det har blitt lørdag kveld og enda en helg er nesten over. Kona har fri i dag og vi har pusla hjemme i dag. Morgenen begynte med en god kopp kenyansk kaffe som «svigersønnen» vår brakte med hjem fra turen til Kilimanjaro her forleden. Kaffen smaker ypperlig og det er litt mere smell i den enn vår «hjemlige» variant.

Etter en slik oppkvikkende morgentår var turen for bybesøket kommet og jeg dro ned for å handle inn remedier til kjelleren.

Morgenstemning ved Tista

På handlelista sto Heydi K-11 og en slammekost.Begge deler har de på Montér og kjøpet gikk raskt unna. På lørdager har de sikkerhetskontroll i porten for det er mye svinn. Helt utrolig at folk stjeler så mye at de må ha vakter for å sjekke at det du tar med ut stemmer med kvitteringen. Skremmende utvikling når det gjelder ærlighet.

Når jeg først var i byen blir det som regel en tur innom Tistasenteret og i samme slengen ble det noen bilder også. Morgenen var fin, vindstille og sol.

Vel hjemme var det å forberede jobben i kjelleren. Det viser seg at det er en liten lekkasje mellom grunnmuren og sålen og en liten fuktig flekk vises på muren helt nede i skjøten. Resten av kjelleren har blitt tørr etter at vi installerte elektro-osmose, men denne flekken tørker ikke. Da er det bare å smøre inn med K11 og håpe at det blir bra, noe fagmannen som så på det mente skulle bli meget bra.

Nå er det kveld og kona og jeg koser oss hjemme. Hun tester ut noen nye strikkeoppskrifter og mumler halvhøyt mens hun leser og strikker samtidig. Det låter som om hun driver og løser kryptiske ukjente koder. Selv ser jeg på National Geographic og skriver i bloggen min. Dette må kunne sies å være en nesten perfekt lørdagskveld etter en uke med stress, for noe mindre stressende og avslappende enn dette skal man lete lenge etter. I bakgrunnen knitrer ovnen.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: