Jeg dro en ekstra tur hjem i går kveld for å hente noe utstyr jeg trenger til brukermøtet for folkebibliotek vi skal ha senere i uka. Dermed ble jeg hjemme over natta og dro inn i dag tidlig. Innkjøringa til Oslo har endret kjøremønster i helga og jeg regnet jo selvfølgelig med litt kaos i den forbindelse.
Alt er relativt i denne verden også trafikken i Oslo. Fra Halden og helt til Mastemyr var det ingen kø og alt gikk som normalt. 10 mil med motorvei med 100km fartsgrense tar jo bare en time.
Etter 60-sona nederst i bakken etter Mastemyr var det imidlertid bråstopp i trafikken. Til å begynne sneglet det seg frem og deretter total stopp. Etter nesten 30 min kunne vi rulle frem ca. 200m og igjen roet verden seg ned. Lydboka – KunzelMann & Kunzelmann – ruslet jevnt og trutt og gjorde tilværelsen noe lettere. Enkelte bilister orket ikke å vente og tok sjansen på kollektivfeltet. Det skulle de ikka ha gjort, politiet var ute i dag. På de to km inn til byen så jeg hele fire MC-poliser som kjørte frem og tilbake og tittet etter syndere, Trivelige dager for statskassa dette her. Etter 1 time og 20 minutter kom jeg frem til Operatunnelen og skulle da opp til høyre mot Trondheim og Oslo Øst. Et nytt kvarter på de neste 100m gikk greit og vel inne i nordgående tunnel kunne jeg kjøre rett til jobben uten noen videre hindringer.
Hva er galt med veiplanleggingen når det blir så galt. Dette er heller ikke noe engangstilfelle, men gjentar seg ofte.
Carl Bernerkrysset er åpnet med ny stor rundkjøring, det skulle bli så bra og nå er det mer kaos enn før. Tenk om det hadde blitt underganger for publikum der så kunne trafikken ha glidd jevnt gjennom området.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: