Sommervær er normalt forbundet med noe jevnt og greit vær som man kan forholde seg til. Soling, bading osv. Hadde jeg bodd i Finnmark eller f.eks. på Svalbard hadde jeg forventet jevnt over noe kaldere sommervær, man er tross alt i polare strøk. Lenger syd man kommer, varmere blir det inntil man kan steke egg på bilpanseret eller lignende, Ikke noen ønskesituasjon for en norsk blek viking. Været her i Sør-Norge er forsåvidt ganske jevnt det også, jevnt ustabilt kan man kanskje kalle det. I natt har det vært et lynshow utenfor vinduene og jeg sov! Tenk om jeg hadde vært våken så kunne jeg ha satt opp kamera og laget timelapsbilder gjennom hele uværet, men neida, ved naturlige lyder sover jeg godt.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: