Søndag 7 februar 2010

Dette har vært en litt uvant søndag. Normalt er jeg hjemme hos kona, men det ble ikke slik denne helga. Hun leser lekser og skal opp i diabetes til torsdag. Da var det greit med en lesehelg hjemme uten en forstyrrende gubbe:-) Siden jeg kom nordfra pga jobbreise passet det bra å stoppe i Oslo.

Jeg har benyttet dagen til mye fornuftig, blant annet har jeg lagt ut deler av konserten til Claes Neeb på Youtube. Hele konserten filmet jeg forrige uke og den ble lagt ut på Vimeo hvor jeg kan legge ut lange filmer, men på Youtube må alt kuttes ned til under 10 minutter.
Gulvene er vasket og oppvasken ryddet bort. Det største stuntet var å rydde og vaske pulten min. Begge iMacene måtte flyttes på og mengder av papir, plater og en Toyota ruteknuser(sikkerhetsverktøy) så dagens lys. Egentlig er det utrolig at det går ann å samle så mye rart på et skrivebord, men jeg har bevist det så…
Det ble også to timer i Sofienbergparken med kamera og stativ. Canon 7D tar utmerket film og dagens klipp lastes i dette øyeblikket opp til Youtube og Vimeo.
Nå er det snart på tide å ta kvelden tror jeg, men trives jo best med å være oppe om natta så det er aldri moro når det er mandag i morgen igjen. Hvor ble denne uka av?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: