Jeg har anskaffet Sleep Cycle til min iPhone og den måtte selvfølgelig prøves med en gang.Søvn er noe jeg ikke har problem med, men det er jo moro å se hvordan periodene forløper gjennom natta.Som bildet viser hadda jeg to dype søvnperioder, litt drøm og perioder hvor man nesten er våken. Et ganske normalt mønster virker det som.Nå skal det bli litt gøy å følge med fremover og ikke minst hvordan det blir å stadig sove i nye senger som jeg gjør. Av og til på hotell føler jeg meg ikke like uthvilt om morgenen og nå kan jeg se om søvnmønsteret endrer seg veldig fra seng til seng.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: