4 nye år med rødt og grønt

Det var jevnt en stund, men ganske tidlig var tendensen klar og det ble det rød-grønne alternativet som beholdt sin posisjon. SV gikk litt tilbake, men AP gikk i stedet frem. At venstre kom under sperregrensen forbauser meg ikke og Sponheim har ikke lenger noen plass på Stortinget. Hans velgergaranti løftet ham ikke opp på stolen denne gangen og han går av som leder for partiet også.

Carl I. Hagen fikk jo virkelig full uttelling på sitt ønske da han sa at det beste hadde vært om Sponheim ikke kom på tinget. Sauebonden fra Halden må nok finne på noe annet nå, men han har vel full pensjon fra Storinget og lider nok ikke noen nød.

Vi overlever nok fire nye år med sutring om milliardærer og millionærer fra Kristin og når de ikke lenger betaler skatt til Norge må hun ta fra de fattige, og de har det blitt flere av de siste fire åra. Så vidt jeg husker for fire år siden så var det et klart punkt i programmet til SV at de skulle avskaffe fattigdommen i Norge. Nye tall SSB viser en kraftig ønkning i stedet. Merkelig hvordan løfter brytes eller ikke oppfylles. En ren AP-regjering hadde nok vært mye bedre enn det alternativet vi nå må fortsette med. SP er et parti jeg ikke skjønner meg på i det hele tatt og de henger med på lasset til de andre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: