Jeg hadde gledet meg til å sette i gang med sykling etter jeg kom hjem fra ferie, men det er ikke like trivelig å sykle når det spruter ned. Regntøy finnes og kan brukes, men det er tross alt litt mer moro å sykle og se seg rundt når det er oppholdsvær. Ikke minst er det moro å ha med kamera og ta bilder av nye steder. Nå håper jeg bare at høsten ikke blir like bløt som sommeren. Ett eller annet sted leste jeg at det hadde regnet 27 dager i juli, det må vel være ny rekord her på denne kanten av landet? Dessverre har vestlandet en rekord her som ikke er moro å inneha, men det er litt vel i overkant når det regner hele sommermåneden.

Nå venter kontoret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: