Kassalappen – sløsing med papir?

Klippet fra NRKbeta

På NRKbeta fant jeg en veldig bra artikkel om kassalapper og sløsing med papir. Det er svært sjelden jeg vil ha den og dermed blir den printet ut forgjeves. Jeg støtter fullt mulighetene til å få den elektronisk om man ønsker.

For en tid tilbake var jeg innom Foto&Video og handlet noe fotoutstyr og fikk da en kassalappen med meg som kvittering. Siden min epost også er registret hos de fikk jeg i ettertid en mail med spørsmål om hvordan jeg opplevde butikken og mitt aktuelle kjøp. Dette er bra oppfølging av en kunde og kan sikkert lett utvides til å sende komplette kvitteringer.

Jeg har tidligere hatt et noe ambivalent forhold til nettopp den butikken pga.  slett kundeservice, men oppdaget en helt annen side denne gangen.

Kvitteringer på epost eller rett i bank når man betaler med kort håpoer jeg virkelig kommer fort.

1 kommentar

  1. Dette var en god ide! Om det er best å få kvitteringen på mail eller nettbank, kan jo diskuteres. Og det bør også være mulig å få den printet ut på den gode, gamle måten – for dem som ønsker det. Det finnes tross alt fremdeles mennesker i dette landet som ikke er ivrige brukere av internett.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: