Rundt om i verden våkner folk til meldingen om at Michael Jackson er død. Avisene har tatt frem krigsoverskrifter og de kommer nok til å ha noe å skrive om i mange uker fremover. Det spekuleres over en lav sko om hva som er skjedd og bare ved å kaste et blikk på et fåtalls aviser på nettet så begynner man å se konturene av noe veldig som blåses opp.

Det er tragisk at han gikk bort i en alder av bare 50 år og det bare to uker før han skulle ut å turnere igjen for første gang på flere år. Enkelte aviser snakker om kraftig overmedisinering som kan være årsaken til hjertestans osv, men ennå er det vel ingen som vet noe. Uansett så får man håpe at han døde en «naturlig» død og at det ikke  finnes noen medvirkende årsaker til den.

Han var en stor kunstner med en noe egen måte å være på. Han tildro seg alltid oppmerksomhet, ofte mer utenfor scena enn på den.  Selv var jeg i Las Vegas det året han måtte stille i rettsalen i LA. Senere på dagen fløy han tilbake til Las Vegas igjen og i nesten to timer kjørte han opp og ned på The Strip og hilste faktisk på folk gjennom bilvinduet. Det var ganske surrealistisk å sitte oppe i stuevinduet på Excalibur og se rett ned på The Strip og menneskemylderet der. Istedet for å gå ned ble jeg sittende på orkesterplass og se det hele. Rart å tenke på at han nå er borte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: