Lørdag 13 juni 2009

Jeg sitter her og koser meg med bildene fra Kusadasi som er tatt med kameraet til kona. Det er ymse personer som har fotografert, men det spiller jo ingen rolle. Jeg gleder meg til vi skal ned senere i sommer, for da skal jeg også bli med. 14 dager der nede er herlig og det gir akkurat passe tid for kroppen til å roe ned.På bildet sitter kona sammen med venner fra Denizli som var på besøk den første helga der. Restauranten ligger nede ved Ladies Beach og de serverer nydelig pidet som er en tyrkisk variant av pizza, bare mye bedre.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: